Εργαστήριο

Στο παραδοσιακό μας εργαστήριο παράγουμε προϊόντα ανωτέρας ποιότητας με βάση το φρέσκο βούτυρο γάλακτος, το φρέσκο γάλα και εκλεκτά άλευρα. Τα οποία σε συνδυασμό με τα ποιοτικότερα αλλαντικά και τυριά του τόπου μας έχουν καθιερώσει στην premium αγορά.

Όλα μας τα προϊόντα είναι χειροποίητα. Χωρίς τη χρήση «μεγάλων γραμμών παραγωγής». Όταν φτάνει το προϊόν στη φάση που πρέπει να καταψυχθεί μόνο και μόνο για να μπορέσει να συσκευαστεί και να γίνει η διανομή με ασφαλή τρόπο τότε όλα μας τα προϊόντα περνάνε από τη διαδικασία του «φούρνου κατάψυξης» κατά την οποία το προϊόν υπόκειται σε ένα θερμικό σοκ και δεν αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά του. Επίσης αυτή η διαδικασία δεν επιτρέπει την μικροβιακή μόλυνση του προϊόντος. Είναι μια πολύ ακριβή διαδικασία. Μας εξασφαλίζει όμως ότι φτάνει το προϊόν στον τελικό καταναλωτή με ασφάλεια διατηρώντας τα αρχικά του χαρακτρηριστικά.

Το εργαστήριό μας παράγει 68 εκλεκτούς κωδικούς με αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες, χωρίς τη χρήση συντηρητικών και βελτιωτικών ουσιών. Όλα μας τα λαχανικά, που χρησιμοποιούμε στις γεμίσεις για τις πίτες μας είναι ολόφρεσκα και πρώτης ποιότητας.

Όλα τα προϊόντα μας παράγονται αποκλειστικά και μόνο στο χέρι από εξειδικευμένους τεχνίτες με μεράκι και αυτό είναι που μας έχει κάνει ξεχωριστούς στον κλάδο μας. Η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε και γνωρίζοντας τι σημαίνει «πίτα» πάνω στο ελληνικό οικογενειακό τραπέζι μας οδήγησε στην παραγωγή και προώθηση αυτού του εκλεκτού προϊόντος

Όλες οι πίτες μας είναι ανοιγμένες στο “χέρι με το πιτόξυλο” όπως άνοιγε το φύλλο η γιαγιά Φωτεινή…