Εταιρεία

η ιστορία μας

Έχουμε καταγωγή από την Κόνιτσα και από την πλευρά του πατέρα και από την πλευρά της μητέρας. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει πίτα ταψιού και τι έχει προσφέρει σε δύσκολες περιόδους στο ηπειρώτικο οικογενειακό τραπέζι!

Αλεύρι, νερό, αλάτι, λίγο λάδι και ό,τι λάχανα ή τσουκνίδια έχει ο μικρός μας κήπος, που στάθηκε σύμμαχος επιβίωσης σε πολύ δύσκολες περιόδους για πολλές ηπειρώτικες οικογένειες.

Η οικογένεια μας ξεκίνησε το γευστικό της ταξίδι το 1956, με αρχές την ποιότητα, τα αγνά υλικά, την ποικιλία με σεβασμό στην παράδοση και με τις παραδοσιακές ηπειρώτικες συνταγές, που περνούν από γενιά σε γενιά.

Είναι οι ίδιες συνταγές όπως τις ζύμωνε η γιαγιά μας η Φωτεινή. Η κυρά-Φώτσα ή Αλέξαινα όπως την γνώριζε και την φώναζε με αγάπη όλη η Κόνιτσα……

Α βρε γιαγιά μας λείπεις τόσο πολύ……

η φιλοσοφία μας

Τις σημαντικές αρχές της εταιρείας μας, που τις κληρονομήσαμε από τους παππούδες και τις ακολουθούμε με ευλάβεια και συνέπεια, δεν τις διαπραγματευόμαστε. Αυτές είναι:

  • Σεβασμός στην οικογενειακή παράδοση.
  • Ειλικρινής και δίκαιη σχέση με όλους.
  • Ολική ποιότητα.
  • Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας.
  • Ανάπτυξη.
  • Εξέλιξη.

Η διασφάλιση της ποιότητας και της σταθερότητας των προϊόντων μας είναι κύριο μέλημά μας. Όμως το ανώτερο μέλημά μας είναι η ασφάλεια των εργαζομένων μας και το υψηλά ποιοτικό περιβάλλον εργασίας που τους προσφέρουμε.

Η παραγωγή μας βασίζεται σε παραδοσιακές ηπειρωτικές συνταγές που ζυμώνονται όπως παλιά… χειροποίητα. Από εξειδικευμένους τεχνίτες με εμπειρία και αγάπη για αυτό που κάνουν. Η “μυστική” συνταγή μας αποτελείται από τρία υλικά: Πάθος, Μεράκι, Ποιότητα.