Χονδρική

Η σωστή και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι πρωτεύον ζήτημα για εμάς. Είναι η βασική μας επιδίωξη. Μας γεμίζει ικανοποίηση και μας δίνει τη δύναμη για τα επόμενα βήματά μας. Αποτελεί την πρώτη ύλη για να “ζυμώσουμε” τα νέα επιχειρηματικά σχέδιά μας. Είμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας και τους στηρίζουμε με την πολύ καλή ποιότητα των προϊόντων μας και την καλύτερη δυνατή συνεργασία βοηθώντας τους στην αύξηση των πωλήσεών τους. Μεταξύ μας έχει αναπτυχθεί σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοϋποστήριξης, με στόχο το αμοιβαίο όφελος και την ενίσχυση κάθε επιχειρηματικής προσπάθειας στον κλάδο μας. Οι πελάτες μας είναι ταυτόχρονα και συνεργάτες μας. Αυτό είναι το “κλειδί” της επιτυχημένης επαγγελματικής και ανθρώπινης σχέσης μας.

Τα προϊόντα μας διανέμονται σε όλη την Αττική με γρήγορο και ασφαλή τρόπο. Τα φορτηγά μας, τύπου Τζέλα, τα μεταφέρουν στα καταστήματα των πελατών μας τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας που προβλέπονται.

Οι παραγγελίες δίνονται τηλεφωνικά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 7.30- 15.30 στο 2105573685 και 2102241340. Αν θέλετε να σας στείλουμε δείγματα των προϊόντων μας να δοκιμάσετε, επικοινωνείστε μαζί μας. Τα δείγματα είναι Δωρεάν.

Οι τιμές στον παρακάτω κατάλογο, διαμορφώνονται κατόπιν συμφωνίας αναλόγως την κατανάλωση και την ποσότητα των παραγγελιών. Μόνο για επαγγελματίες.

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τους συνεργάτες μας που μας εμπιστεύονται καθημερινά και μας «φιλοξενούν» ήδη μέσα στις επιχειρήσεις τους. Τους υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να τους στηρίζουμε αναβαθμίζοντας συνέχεια τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες μας με στόχο την συνεχιζόμενη αύξηση των πωλήσεων τους.

Ευχαριστούμε θερμά